logo-loader
Comunicare

Apel privind elaborarea unui spot video pentru Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA)

  • Licitație
14 ianuarie 2020
Vizite: 414

Solidarity Fund PL în Moldova anunță concurs privind elaborarea unui spot video pentru Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA), la subiectul „Subvenții în avans pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural”.

Dezvoltarea rurală este una dintre direcțiile prioritare ale organizației noastre și pentru al treilea an consecutiv ne focusăm eforturile în susținerea acesteia. Prin intermediul programelor demarate, ne propunem să înlăturăm problemele economice și sociale cu care se confruntă zonele rurale și să stimulăm creșterea economică la nivel local. 

Suntem cei care promovăm și acționăm întru crearea sinergiei dintre instituții și organizații pentru a obține rezultate maxime. Prin crearea unui spot video, venim în suportul AIPA în procesul de informare a potențialilor beneficiari din zonele rurale despre posibilitățile obținerii sprijinului financiar în baza următoarelor măsuri:

Măsura 1: Îmbunătățirea și dezvoltarea infrastructurii economice publice rurale

Măsura 2: Renovarea și dezvoltarea localității rurale

Măsura 3: Diversificarea economiei rurale prin activități non agricole

CERINȚE TEHNICE 

Elaborarea unui spot grafic cu durata de până la două minute, prin scrierea scenariului, realizarea, montarea, și sonorizarea acestuia. Perioada de realizare a serviciilor: 22.01.2020 – 03.02.2020, termenul limită de livrare a acestora fiind data de 03 februarie 2020. 

CRITERII DE SELECȚIE  

• oferta de preț (unde se va ține cont de raportul preț / calitate); 

• experiență în furnizarea acestui tip de servicii; 

• disponibilitatea de a presta servicii în termeni restrânși de timp. 

PROCEDURA DE APLICARE 

Companiile interesate sunt rugate să expedieze oferta financiară în MDL până la data de 21 ianuarie 2020, ora 09:00, la adresa electronică: cristina.gonta@solidarityfund.md.

0

ani de activitate în
Republica Moldova

0

proiecte de dezvoltare
locală co-finanțate

0

parteneriate facilitate

0

membri în echipă