logo-loader
Cine suntem

Despre
Solidarity Fund PL în Moldova

Vizite: 1291

Activitatea noastră este orientată spre sprijinirea dezvoltării comunitare, funcționând în baza principiilor de solidaritate, subsidiaritate și sinergie.

În Republica Moldova activăm începând cu anul 2012, în baza Memorandumului de Înțelegere semnat între Polonia și Republica Moldova. Activitatea noastră este orientată spre crearea sinergiei pentru a sprijini dezvoltarea comunitară, funcționând în baza principiilor de solidaritate și subsidiaritate.

Creăm parteneriate locale durabile și dezvoltăm soluții sistemice împreună cu comunitățile rurale și urbane din Moldova. Susținem procesele de dezvoltare locală, aplicând instrumente internaționale, împărtășind experiențele însușite și promovând bunele practici.

Direcțiile

noastre de activitate sunt orientate spre susținerea dezvoltării locale și anume:

Dezvoltarea rurală

Încurajăm proiectele și inițiativele locale ce valorifică potențialul și îmbunătățește imaginea mediului rural din Republica Moldova.

Prin intermediul abordării LEADER intervenim în zonele rurale pentru dezvoltarea economiei locale, crearea de noi locuri de muncă și redescoperirea acestor zone.

Află mai multe

Dezvoltarea urbană

Revitalizăm orașele prin parteneriate locale având locuitorii în centrul procesului.

În baza Programelor de Revitalizare Urbană concentrăm eforturile în zonele orașelor care se află într-o stare de criză și necesită schimbări de ordin social, arhitectural și economic.

Află mai multe

Consolidarea încrederii între comunitățile de pe ambele maluri ale Nistrului

Dezvoltarea locală stă la baza tuturor acțiunilor, fiind un instrument eficient pentru consolidarea încrederii între aceste comunități.

În cadrul proiectului Acces pentru succes: parteneriate pentru dezvoltare comunitară durabilă contribuim la stabilirea unor relații intersectoriale și inter-municipale prin crearea oportunităților de cooperare între comunitățile de pe ambele maluri.

Află mai multe

0

ani de activitate în
Republica Moldova

0

proiecte de dezvoltare
locală co-finanțate

0

parteneriate facilitate

0

membri în echipă