logo-loader
Ce facem

Direcțiile de activitate
Solidarity Fund PL în Moldova

Vizite: 4686

Dezvoltarea rurală

Încurajăm proiectele și inițiativele locale ce valorifică potențialul și îmbunătățește imaginea mediului rural din Republica Moldova.

Împreună cu oamenii activi din comunitățile locale și partenerii de dezvoltare, implementăm programe care pot contribui la îmbunătățirea calității vieții în zonele rurale, la apariția de noi servicii locale care…

Află mai multe

Dezvoltarea urbană

Revitalizăm orașele prin parteneriate locale având locuitorii în centrul procesului.

În baza Programelor de Revitalizare Urbană concentrăm eforturile în zonele orașelor care se află într-o stare de criză și necesită schimbări de ordin social, arhitectural și economic.

Află mai multe

Protecție Civilă

În cadrul Programului sunt implementate proiecte ce au drept scop consolidarea capacităților de protecție civilă în Republica Moldova prin crearea unui mediu favorabil pentru funcționarea și dezvoltarea Posturilor Teritoriale de Salvatori și Pompieri Voluntari (PTSPV).

În anul 2022 a demarat implementarea proiectului pilot „Consolidarea capacităților de protecție civilă în Republica Moldova”, cu scopul de a evalua cadrul de reglementare și experiența actuală de funcționare a…

Află mai multe

0

ani de activitate în
Republica Moldova

0

proiecte de dezvoltare
locală co-finanțate

0

parteneriate facilitate

0

membri în echipă