logo-loader
Achiziții

Colectăm oferte pentru servicii de catering și/ sau chirie sală/ spațiu pentru conferințe

Vizite: 484
Data publicării: 2.03.2021
Termen limită de aplicare: 19.03.2021

Astfel, în conformitate cu necesitățile proceselor implementate în cadrul direcțiilor de dezvoltare ale organizației, Solidarity Fund PL în Moldova anunță concurs pentru contractarea acestor servicii. Mai multe detalii despre ce trebuie să includă oferta, vedeți în Termenii de Referință ai licitației.

Aplicanți eligibili: În cadrul concursului pot participa companii care prestează servicii de alimentație publică și dețin licență și certificare relevantă.

Data limită de prezentare a ofertelor: 19 martie 2021, ora 18:00
Ofertele incomplete sau care vor fi depuse după termenul limită nu vor fi examinate.

Procedura de aplicare: Un aplicant poate expedia ofertele pentru unul din cele două Loturi sau pentru ambele Loturi.

Ofertele vor fi transmise la adresa de e-mail: info@solidarityfund.md cu mențiunea “Lot 1. Ofertă – Servicii de catering” și/sau ”Lot 2. Ofertă – Chirie sală/ spațiu pentru conferințe”.

Pentru informații suplimentare, contactați: Natalia Carpic, Coordonator Administrativ, email — natalia.carpic@solidarityfund.md, tel 060161664.

Doar ofertanții preselectați vor fi contactați.
*Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de Solidarity Fund PL în Moldova exclusive în scopul și procesul angajării, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare. Aceste date nu vor fi transmise altor părți terțe fără acordul prealabil al subiectului datelor cu caracter personal.