logo-loader
Achiziții

Rezultatele procesului de achiziție privind selectarea prestatorului de servicii în vederea dezvoltării unui Program de consolidare a capacităților pentru instituțiile responsabile de dezvoltarea regională și locală

Vizite: 74
Data publicării: 30.10.2023

Anunțăm rezultatele procesului de achiziție privind selectarea prestatorului de servicii în vederea dezvoltării unui Program de consolidare a capacităților pentru instituțiile responsabile de dezvoltarea regională și locală în contextul UE.

În legătură cu încheierea licitației deschise „Capacity building programme for public institutions”, Solidarity Fund PL în Moldova informează că spre contractare a fost selectat Institutul de Dezvoltare Regională și Urbană din Polonia. Contractul de colaborare va fi încheiat pentru perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024, cu un preț total pentru serviciul prestat în valoare de 287.307,00 MDL.

Concursul pentru selectarea prestatorului de servicii de evaluare externă s-a desfășurat în perioada 17.07.2023 – 14.08.2023, iar ca răspuns au fost recepționate trei oferte.