logo-loader
Achiziții

Solidarity Fund PL în Moldova angajează Facilitatori locali în domeniul Revitalizării Urbane

Vizite: 931
Data publicării: 29.12.2020

Pentru anul 2021, Solidarity Fund PL în Moldova intenționează să consolideze abordarea de Revitalizare Urbană în Moldova și să continue cooperarea cu orașele din Moldova, precum și cu partenerii interesați de acest instrument de dezvoltare. Acțiunile prevăzute includ: elaborarea și actualizarea Programelor de Revitalizare Urbană, reanimarea implicării comunităților locale, oferirea suportului financiar pentru proiecte de revitalizare, ș.a.

Pentru asigurarea calității proiectelor realizate, participării și implicării comunitare, asigurarea dialogului constructiv cu partenerii implicați, orașele vor beneficia de suportul echipelor de facilitatori. O echipă va include un facilitator local și o persoană din cadrul Agenției Regionale de Dezvoltare, corespunzător regiunii, care va oferi suport persoanei din Autoritatea Publică Locală (APL) (oraș/municipiu) responsabile de revitalizare urbană. Ne propunem să formăm patru (4) echipe de facilitatori. 

Toate detaliile privind cerințele față de candidați, sarcinile și responsabilitățile facilitatorilor și beneficiile acestei funcții, le găsiți în Termenii de Referință.

Dosarul de aplicare va conține:

  • CV-ul actualizat;
  • O scrisoare de intenție (max. 500 cuvinte) în care se va descrie experiența relevantă, precum și motivația persoanei de a ocupa poziția în cauză.

Procedura de aplicare. Persoanele interesate vor transmite dosarul de aplicare (CV și scrisoarea de intenție) în format electronic, la adresa de e-mail  hr@solidarityfund.md cu mențiunea „Facilitator local – Revitalizare Urbană”,

Termenul limită de depunere a dosarelor: 15 ianuarie 2021, ora locală 23:59.

Persoana de contact — Maria Axenti, Specialistă programe și proiecte de dezvoltare, email — maria.axenti@solidarityfund.md

*Doar persoanele selectate vor fi invitate la interviu.

**Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de Solidarity Fund PL în Moldova exclusiv în scopul și procesul angajării, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare. Aceste date nu vor fi transmise altor părți terțe fără acordul prealabil al subiectului datelor cu caracter personal.