logo-loader
Comunicare

Anunț privind extinderea termenului de depunere a dosarelor în cadrul Fondului de Sinergie pentru Dezvoltare Urbană – ediția 2023-2024

  • Dezvoltare Urbană
  • Noutăți
14 aprilie 2023
Vizite: 374

Termen extins pentru depunerea dosarelor de finanțare în cadrul Fondului de Sinergie pentru Dezvoltare Urbană (FSDU), până la data de 15.05.2023, ora 9:00.

Obiectivul general al FSDU este de a contribui la dezvoltarea integrată a orașelor din Republica Moldova prin agregarea surselor de finanțare naționale și externe. 

În cadrul FSDU – ediția 2023-2024 sunt eligibile spre cofinanțare proiecte pe toate măsurile de intervenție din Programul de dezvoltare urbană, revitalizarea economică și socială a orașelor, finanțate din sursele Fondului Național de Dezvoltare Regională și Locală  (FNDRL), ediția – noiembrie 2022. 

Cofinanțarea proiectelor din FSDU este prevăzută pentru trei componente: economică, social-civică, precum și pentru intervențiile de infrastructură de scară mică ale proiectului de bază, selectat spre finanțare din cadrul FNDRL. Astfel, toate activitățile co-finanțate de SFPL în Moldova din sursele Polish aid, vor fi complementare și  vor aduce valoare adăugată proiectului finanțat din sursele FNDRL. 

Pentru a face cunoștință cu termeni și condițiile de eligibilitate pentru finanțare, accesați Termenii de Referință ai FSDU.  

Dosarul de aplicare la FSDU, va conține următoarele acte: Formularul de aplicare și Bugetul 

Întrebările de clarificare privind aplicarea și participarea la FSDU, pot fi expediate la adresa de email: ana.harabari@solidarityfund.md , cu maxim două zile până la expirarea termenului de aplicare. 

0

ani de activitate în
Republica Moldova

0

proiecte de dezvoltare
locală co-finanțate

0

parteneriate
facilitate

0

membri în
echipă