logo-loader
Comunicare

Sesiune de informare: Apel de propuneri în cadrul Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER-UE

8 aprilie 2021
Vizite: 779

Solidarity Fund PL în Moldova va desfășura sesiunea de informare în legătură cu Apelul de finanțare pentru GAL-uri în cadrul Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER-UE, 2.0.

Evenimentul va avea loc online pe platforma ZOOM pe data de 13 aprilie 2021, ora 15:00 și își propune să vină în suportul viitorilor aplicanți, prezentând detaliat Regulile de participare, etapele și termenii generali de implementare ai Fondului. Agenda sesiunii poate fi accesată aici.

Toți doritorii de a participa sunt invitați să completeze Formularul de înregistrare și să adere la ședință, accesând linkul, care va fi transmis ulterior pe email-ul indicat în formular.

Îndemnăm participanții să pregătească din timp întrebările, pe care urmează să le adreseze în timpul sesiunii. Totodată, întrebările vor putea fi acordate și în format scris, după ședință, pe adresa de email xenia.marcov@solidarityfund.md, până pe 15 aprilie 2021.

Lista de întrebări și răspunsuri va fi publicată pe site-ul solidarityfund.md și pe pagina de Facebook a organizației, pe 16 aprilie 2021.

Menționăm că apelul de propuneri pentru finanțarea Grupurilor de Acțiunile Locală a fost lansat în cadrul Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER-UE 2021, ca parte a proiectului „LEADER pentru Moldova Rurală” finanțat de USAID și Polish Aid. Partener strategic — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

0

ani de activitate în
Republica Moldova

0

proiecte de dezvoltare
locală co-finanțate

0

parteneriate
facilitate

0

membri în
echipă