logo-loader
Comunicare

Colectăm oferte pentru servicii de catering și/ sau chirie sală/ spațiu pentru conferințe

  • Anunțuri
2 martie 2021
Vizite: 419

Solidarity Fund PL în Moldova solicită prestarea (i) serviciilor de catering, (ii) chirie sală/ spațiu pentru conferințe, pentru desfășurarea activităților pe parcursul anului 2021.

Astfel, în conformitate cu necesitățile proceselor implementate în cadrul direcțiilor de dezvoltare ale organizației, Solidarity Fund PL în Moldova anunță concurs pentru contractarea acestor servicii. Mai multe detalii despre ce trebuie să includă oferta, vedeți în Termenii de Referință ai licitației.

Aplicanți eligibili: În cadrul concursului pot participa companii care prestează servicii de alimentație publică și dețin licență și certificare relevantă.

Data limită de prezentare a ofertelor: 19 martie 2021, ora 18:00
Ofertele incomplete sau care vor fi depuse după termenul limită nu vor fi examinate.

Procedura de aplicare: Un aplicant poate expedia ofertele pentru unul din cele două Loturi sau pentru ambele Loturi.

Ofertele vor fi transmise la adresa de e-mail: info@solidarityfund.md cu mențiunea “Lot 1. Ofertă – Servicii de catering” și/sau ”Lot 2. Ofertă – Chirie sală/ spațiu pentru conferințe”.

Pentru informații suplimentare, contactați: Natalia Carpic, Coordonator Administrativ, email — natalia.carpic@solidarityfund.md, tel 060161664.

Doar ofertanții preselectați vor fi contactați.
*Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de Solidarity Fund PL în Moldova exclusive în scopul și procesul angajării, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare. Aceste date nu vor fi transmise altor părți terțe fără acordul prealabil al subiectului datelor cu caracter personal.

0

ani de activitate în
Republica Moldova

0

proiecte de dezvoltare
locală co-finanțate

0

parteneriate facilitate

0

membri în echipă