logo-loader
Comunicare

FGM 2020 – ediția Revitalizare Urbană: Rezultatele apelului de propuneri

22 mai 2020
Vizite: 1567

Anul 2020 aduce noi oportunități zonelor urbane din Republica Moldova — echipa procesului de Revitalizare Urbană a continuat să muncească pentru a oferi sprijin orașelor, ce doresc să dezvolte comunitățile locale urbane. Astfel, în cadrul apelului de propuneri al Fondului Granturilor Mici 2020 — ediția Revitalizare Urbană, au fost selectate și aprobate următoarele orașe spre finanțare:

solidarity-found

Informație detaliată privind dosarele selectate și aprobate spre finanțare de către echipa de evaluare a conținutului, poate fi accesată aiciiar informația privind rezultatele evaluării formale, poate fi vizualizată aici.

Procesul de Revitalizare Urbană, prin acțiunile sale integrate, își propune să asigure un dialog continuu dintre autoritățile locale și comunitățile urbane pentru realizarea ideilor inovative de dezvoltare urbană. Astfel, zonele de revitalizare, alese împreună, vor beneficia de îmbunătățiri atât la nivel de infrastructură, cât și în procesul de consolidare a comunității și vecinătății. Necesitățile orașelor și proiectele create vor fi identificate în baza Programelor de Revitalizare Urbană în vigoare, elaborate și aprobate în conformitate cu Liniile Directoare.

În cadrul apelului, au fost înregistrate 14 dosare, dintre care 8 au fost selectate. Bugetul total al apelului FGM 2020 – ediția Revitalizare Urbană de până la 3 900 000,00 MDL va fi acordat orașelor în implementarea proiectelor de dezvoltară urbană cu implicarea comunității, realizarea ideilor inovative de infrastructură, depășirea situațiilor de criză etc.

Echipa Solidarity Fund PL în Moldova va continua să sprijine inițiativele de dezvoltare a orașelor. Dacă doriți să obțineți informații suplimentare referitor la rezultatele evaluării și selectării, sau argumentarea punctajului obținut și deciziilor luate în cadrul apelului de propuneri FGM 2020 – ediția Revitalizare Urbană, vă rugăm să transmiteți o solicitare la următoarea adresă electronică: spf@solidarityfund.md.

FGM 2020 – ediția Revitalizare Urbană este organizată în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și Ministerul Fondurilor pentru Dezvoltare și Politică Regională al Republicii Polonia. Apelul este cofinanțat din fondurile programului polonez de cooperare pentru dezvoltare al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone – Polish aid.

0

ani de activitate în
Republica Moldova

0

proiecte de dezvoltare
locală co-finanțate

0

parteneriate
facilitate

0

membri în
echipă