logo-loader
Comunicare

GAL-urile participă la sesiunile de informare FDR LEADER — UE 2020

  • Evenimente
4 martie 2020
Vizite: 515

Am dat start sesiunilor de informare privind apelul de propuneri în cadrul Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER — UE 2020.

Astfel, reprezentanții GAL-urilor din sudul Moldovei s-au adunat în Centrul CONTACT-Cahul și au discutat minuțios despre criteriile de participare, contribuția proprie în cadrul depunerii dosarului, dar și despre sumele solicitate de către GAL și limitele finanțării eligibile, despre relevanța dosarului în raport cu prioritățile selectate, care neapărat trebuie să se regăsească în strategia de dezvoltare locală GAL-ului și multe altele. GAL-urile sunt încurajate să studieze apelul și să se informeze mai detaliat, selectând întrebări și apelând la echipa de coordonare. Următoarele sesiuni de informare vor avea loc în Comrat, Bălți și Chișinău pentru a îndruma GAL-urile interesate în acest proces.

Mai multe detalii despre apelul de propuneri în cadrul Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER — UE 2020 găsiți aici.

FDR LEADER — UE 2020 este implementat în cadrul proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitate rurală în Moldova”, finanțat de Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, cofinanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone în cadrul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare – Polish aid, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova, în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova.

0

ani de activitate în
Republica Moldova

0

proiecte de dezvoltare
locală co-finanțate

0

parteneriate
facilitate

0

membri în
echipă