logo-loader
Granturi

Anunț privind lansarea Fondului de Sinergie pentru Dezvoltare Urbană – ediția 2023-2024

Vizite: 349
Domeniul: Dezvoltare urbană
Data publicării: 28.03.2023
Termen limită: 2023 - 2024

În cadrul FSDU – ediția 2023-2024 sunt eligibile spre cofinanțare proiecte pe toate măsurile de intervenție din Programul de dezvoltare urbană, revitalizarea economică și socială a orașelor, finanțate din sursele Fondului Național de Dezvoltare Regională și Locală  (FNDRL), ediția – noiembrie 2022. 

Cofinanțarea proiectelor din FSDU este prevăzută pentru trei componente: economică, social-civică, precum și pentru intervențiile de infrastructură de scară mică ale proiectului de bază, selectat spre finanțare din FNDRL. Astfel, toate activitățile cofinanțate de SFPL în Moldova, din sursele Polish aid vor fi complementare și  vor aduce valoare adăugată proiectului finanțat din sursele FNDRL. 

Detalii despre eligibilitate, termeni și condiții de aplicare găsiți în Termenii de Referință ai FSDU. Modelele actelor necesare pentru dosarul de aplicare la FSDU, le găsiți aici: Formularul de aplicare și Bugetul.

Întrebările de clarificare privind Termenii de Referință pot fi expediate la adresa de email: maria.axenti@solidarityfund.md cu maxim două zile până la expirarea termenului de aplicare la FSDU.