logo-loader
Comunicare

Rezultatele finale ale apelului FGM, ediția Acces pentru Succes+ 2021

  • Consolidarea Măsurilor de Încredere
  • Noutăți
24 iunie 2021
Vizite: 245

Apelul de propuneri în cadrul Fondului Granturilor Mici, ediția Acces pentru Succes+ (A2S+) 2021, lansat de către Solidarity Fund PL în Moldova cu suportul Polish Aid, anunță rezultatele finale ale selecției parteneriatelor ce vor sprijini direcția de dezvoltare Consolidarea încrederii dintre comunități și stabilirea relațiilor de cooperare dintre ambele maluri ale Nistrului, prin continuarea acțiunilor implementate în cadrul proiectului A2S.

Astfel, în urma unui proces complex de evaluare și analiză, dintre cele șapte (7) dosare recepționate, au fost selectate patru (4) parteneriate care vin cu idei inovative de îmbunătățire și modernizare a infrastructurii și consolidare a relațiilor inter-comunitare.

Amintim că A2S+ 2021 are drept scop susținerea partenerilor locali de pe ambele maluri ale Nistrului pentru consolidarea cooperării și încrederii, prin asigurarea sustenabilității parteneriatelor create și dezvoltate în cadrul proiectului A2S, pentru dezvoltarea locală.

Bugetul final aprobat in cadrul proiectului este de 780.020 MDL. Rezultatele finale le găsiți aici.

Dacă doriți să obțineți informații suplimentare referitor la rezultatele finale ale apelului de propuneri FGM, ediția A2S+ 2021, și argumentarea rezultatelor, vă rugăm să transmiteți o solicitare sau un mesaj la adresa rozanna.odabasean@solidarityfund.md.


Apelul de propuneri este implementat în cadrul Fondului de Granturi Mici, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone în cadrul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare – Polish Aid.

0

ani de activitate în
Republica Moldova

0

proiecte de dezvoltare
locală co-finanțate

0

parteneriate facilitate

0

membri în echipă