logo-loader
Comunicare

Rezultatele apelului de propuneri privind actualizarea Strategiilor de Dezvoltare Locală a Grupurilor de Acțiune Locală

31 martie 2021
Vizite: 630

17 Grupuri de Acțiune Locală vor beneficia de asistență tehnică și suport în procesul de actualizare și îmbunătățire a Strategiilor de Dezvoltare Locală.

Comisia de evaluare a analizat cele 17 aplicații recepționate, iar în urma evaluării formale și a evaluării de conținut a decis să admită toate GAL-urile care au aplicat. Accentuăm că unele GAL-uri au fost acceptate condiționat. Rezultatele finale pot fi văzute aici.

Astfel, în perioada martie – septembrie 2021, GAL-urile vor  beneficia de suport în actualizarea Strategiilor de Dezvoltare Locală din partea Solidarity Fund PL în Moldova și a Rețelei Naționale LEADER din Republica Moldova.

Menționăm că în cadrul apelului de propuneri, au fost invitate să participe GAL-urile cu experiență în implementarea proiectelor de dezvoltare locală, care au contribuit la realizarea Strategiei în microregiunile lor.

Această activitate este organizată de către Solidarity Fund PL în Moldova împreună cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova (RNL), în parteneriat cu Ministerul Agriculturii Dezvoltării Regionale și Mediului, finanțată de Uniunea Europene și Polish Aid.

0

ani de activitate în
Republica Moldova

0

proiecte de dezvoltare
locală co-finanțate

0

parteneriate
facilitate

0

membri în
echipă