logo-loader
Comunicare

Rezultatele evaluării de conținut a dosarelor recepționate în cadrul apelului Fondului Inițiativelor Pilot LEADER — UE, 2020

  • Noutăți
14 iulie 2020
Vizite: 1064

19 aplicații au fost pre-selectate pentru accederea în etapa finală a apelului Fondului Inițiativelor Pilot LEADER-UE, 2020.

Comisia de Evaluare a analizat cele 108 aplicații ce au trecut anterior în a doua etapă a apelului (bugetul total solicitat de către aplicanți e în valoare de 35,092,505.04 MDL). Procesul de evaluare a cuprins analiza detaliată a notelor de concept și anexelor în baza criteriilor stipulate în documentul Reguli de participare. Rezultatele și punctajul acordat pentru fiecare aplicație poate fi văzut aici.

Astfel, 19 afaceri care sunt pre-selectate pentru etapa finală vor fi vizitate de reprezentații echipelor de implementare care vor evalua rata de succes a afacerii. Acele aplicații care vor acumula punctajul maxim vor elabora un plan de afaceri rezumativ în care vor descrie viziunea/strategia de dezvoltare a afacerii. Așa cum bugetul total al Fondului este în mărime de 3,866,520 MDL lei se estimează finanțarea a aproximativ 11 aplicații din 19.

În baza unui mesaj expediat la adresa de email spf@solidarityfund.md, aplicanții pot solicita detalierea punctajului pentru fiecare criteriu de evaluare.

Fondul Inițiativelor Pilot LEADER — UE 2020 se desfășoară în cadrul proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitate rurală în Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Polish Aid, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partener strategic — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova.

0

ani de activitate în
Republica Moldova

0

proiecte de dezvoltare
locală co-finanțate

0

parteneriate
facilitate

0

membri în
echipă