logo-loader
Achiziții

Funcții vacante în cadrul Solidarity Fund PL în Moldova

Vizite: 1063
Data publicării: 4.12.2019

Începând cu anul 2020 organizația își propune lansarea mai multor procese menite să contribuie la dezvoltarea locală a comunităților rurale și urbane din Republica Moldova. Dacă îți dorești să participi la dezvoltarea locală, să fii parte a unei echipe dinamice și prietenoase, te invităm să aplici pentru una din funcțiile vacante.

Manager de conformitate: va îmbunătăți procesele și asigura integritatea etică din cadrul organizației în conformitate cu procedurile și reglementările legale, precum și cu politicile interne.

Coordonator de proiect: va asigura buna organizare a activităților din cadrul proiectelor.

Contabil: va asigura organizarea corectă a evidenței contabile în conformitate cu prevederile Legii contabilității şi altor acte normative ce reglementează domeniul respectiv

Specialist relații publice și comunicare: va coordona eficient toate activitățile de comunicare și relații publice în vederea atingerii obiectivelor organizaționale.

Manager de oficiu: va oferi suport și asigura buna organizare a proceselor și activităților din cadrul organizației.

Procedura de aplicare: persoanele interesate vor transmite la adresa de e-mail hr@solidarityfund.md următoarele documente:

– CV-ul actualizat;

– O scrisoare de motivare (până la 1 pagină) în care se va descrie experiența relevantă, precum și motivația persoanei de a ocupa postul în cauză.

Termenul limită de depunere a dosarelor de angajare: 16 decembrie 2019, ora locală 09:00.

Vă rugăm să indicați la Subiect funcția pentru care aplicați (exemplu: Aplicaţie pentru poziţia de Specialist relații publice și comunicare).

Vor fi contactaţi doar candidaţii selectaţi pentru interviu.

*Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de Solidarity Fund PL exclusiv în scopul și procesul angajării. Aceste date nu vor fi transmise altor părți terțe fără acordul prealabil al subiectului datelor cu caracter personal.