logo-loader
Comunicare

FDR LEADER — UE 2020: 29 de dosare înregistrate

31 martie 2020
Vizite: 704

În cadrul apelului de propuneri privind Fondul de Dezvoltare Rurală LEADER — UE 2020, au fost recepționate 29 de dosare. Lista GAL-urilor înregistrate o puteți vedea în imagine.

solidarity-found

Rezultatele evaluării formale și de conținut vor fi publicate după data de 10 aprilie pe pagina web: www.solidarityfund.md

Reamintim, că în cadrul acestui apel vor fi cofinanțate 20 de GAL-uri cu un total de 15.466.000,00 MDL. Accentul va fi pus pe activități de dezvoltare socio-economică la nivel rural. Sperăm că cofinanțarea oferită va fi un suport pentru mediul de afaceri din zonele rurale în contextul situației actuale din țară.

Apelul de propuneri este implementat în cadrul proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitate rurală în Moldova”, finanțat de European Union in the Republic of Moldova și de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone în cadrul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare – asistența Poloniei. Fondul de Dezvoltare Rurală LEADER — UE este un instrument implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER in Moldova.

0

ani de activitate în
Republica Moldova

0

proiecte de dezvoltare
locală co-finanțate

0

parteneriate
facilitate

0

membri în
echipă