logo-loader
Granturi

Anunț: Implementarea grantului Direct Award – Pump Track în Municipiul Chișinău

Vizite: 193
Domeniul: Dezvoltare urbană
Data publicării: 7.08.2023

În cadrul grantului Direct Award – Pump Track în Municipiul Chișinău, a fost transmisă Scrisoarea de invitație către Federația de Ciclism din Republica Moldova.


Grantul este oferit cu scopul stimulării dezvoltării urbane, axată pe comunități, pe nevoile și aspirațiile acestora, creării condițiilor prin care comunitățile urbane să își dezvolte capacitățile, să creeze noi spații de comunicare și interacțiune. Acest proiect va contribui la dezvoltarea comunităților urbane din Chișinău prin introducerea unui tip nou de spațiu public – un Pump track, ce va deveni un element nou în designul urban, având ca scop diversificarea activităților comunității locale. 


În coformitate cu criteriile de evaluare descriși în Termenii de Referință privind implementarea grantului Direct Award – Pump Track în Municipiul Chișinău, Federația de Ciclism din Republica Moldova va beneficia de un Grant în valoare de 540 000,00 MDL pentru construcția unui Pump Track în Parcul Valea Transdafirilor din municipiul Chișinău.