logo-loader
Comunicare

Întrebări – Răspunsuri în cadrul Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER-UE 2021

  • Dezvoltare rurală
16 aprilie 2021
Vizite: 747

Apelul de propuneri din cadrul Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER-UE 2021, ca parte a proiectului „LEADER pentru Moldova Rurală” finanțat de USAID și Polish Aid, este deschis pentru depunerea aplicațiilor online până la 26 aprilie 2021, ora 12:00.

Pe 13 aprilie 2021 s-a desfășurat sesiunea online de informare cu privire la Apelul de propuneri din cadrul Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER-UE 2021.

În cadrul acesteia, echipa de coordonare a oferit mai multe detalii despre conceptul și termenii generali de implementare ai Fondului, oferind răspunsuri la întrebările apărute pe parcursul evenimentului. Toate răspunsurile detaliate le găsiți aici.

Menționăm că Misiunea Fondului de dezvoltare Rurală LEADER-UE este de a contribui, în colaborare cu Grupurile de Acțiune Locală, la dezvoltarea rurală în Republica Moldova, să stimuleze competitivitatea și să îmbunătățească calitatea vieții în comunitățile rurale.

Apelul de propuneri este deschis pentru Grupurile de Acțiune Locală din Republica Moldova care activează în baza principiilor abordării LEADER și dețin Strategia de Dezvoltare Locală aprobată de Consiliul GAL/Adunarea Generală.

0

ani de activitate în
Republica Moldova

0

proiecte de dezvoltare
locală co-finanțate

0

parteneriate
facilitate

0

membri în
echipă