logo-loader
Comunicare

Parteneriatele consolidate de pe ambele maluri ale Nistrului pot participa la apelul de propuneri Acces pentru Succes+, ediția 2021

21 mai 2021
Vizite: 564

Solidarity Fund PL în Moldova, cu suportul Polish Aid, anunță lansarea Apelului de Propuneri Acces pentru Succes+. Această inițiativă este implementată în cadrul direcției de dezvoltare „Consolidarea încrederii dintre comunități și stabilirea relațiilor de cooperare dintre ambele maluri ale Nistrului”, drept continuitate a acțiunilor implementate în cadrul primului proiect A2S .

Scopul A2S+ este să ofere susținere partenerilor locali de pe ambele maluri Nistrului pentru consolidarea cooperării, oferind oportunități de sustenabilitatea parteneriatelor deja create și dezvoltate în cadrul primei ediții A2S. În cadrul aceleași ediții, parteneriatele au fost create în câteva etape, ce au inclus constituirea, dezvoltare capacităților parteneriatelor și susținerea lor în cadrul unei scheme de grant. Actualmente, prin intermediul unei abordări inovative a echipei Solidarity Fund PL în Moldova – abordare ce prevede încurajarea colaborării de lungă durată între comunități, proiectul se află în etapa trei, cea de Consolidare.
Sunt eligibile să participe Parteneriatele constituite din minim doi (2) reprezentanți ai comunităților de pe ambele maluri ale râului Nistru, participanți ai Proiectului A2S, inclusiv comunitățile locale Krasnyj Okteabri (Camenca) și Slobozia-Rașcov (Camenca).
Bugetul total al apelului de propuneri a Ediției A2S+ 2021 este de 700.000,00 MDL.
Procedura de aplicare
Depunerea aplicațiilor în cadrul prezentului apel de propuneri se realizează online accesând formularul de cerere. Vă îndemnăm să consultați, în prealabil, Regulile de participare:
Formularul de cerere va fi depus online, fiind însoțit de (i) Bugetul pentru implementarea activităților și (ii) Declarația de parteneriat completată și semnată de participanții Parteneriatului, astfel confirmând consimțământul de a colabora în vederea implementării proiectului, precum și rolurile și obligațiile Partenerilor-participanți la program. ( ☝️ În limba rusă – Regulile, Formularul de cerere, Bugetul, Declarația de parteneriat)
Fiecare dosar recepționat va primi un răspuns cu un e-mail de confirmare a depunerii aplicației și un cod de înregistrare pentru aplicația depusă.
Formularul de cerere nu poate depăși cinci (5) pagini.
Data limită de aplicare
Aplicațiile sunt depuse online până pe 4 iunie 2021, ora 17:00.
În cazul apariției unor întrebări și/sau neclarități cu privire la apelul de propuneri, Vă rugăm să apelați la persoana de contact, Rozanna Odabașean – rozanna.odabasean@solidarityfund.md, 068262297.
Întrebările trebuie să fie expediate până în 28 mai, 2021. Toate răspunsurile și aplicațiile la întrebările și solicitările înregistrate până pe 28 mai, 2021, vor fi publicate pe 31 mai, 2021, pe pagina web www.solidarityfund.md.

Apelul de propuneri este implementat în cadrul Fondului Granturilor Mici finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone în cadrul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare – Polish Aid.

0

ani de activitate în
Republica Moldova

0

proiecte de dezvoltare
locală co-finanțate

0

parteneriate
facilitate

0

membri în
echipă