logo-loader
Achiziții

Angajări

Vizite:

Solidarity Fund PL în Moldova angajează Consultant/ă Resurse Umane

În ultimii 2 ani Solidarity Fund PL în Moldova s-a dezvoltat considerabil din punct de vedere instituțional și a conceptualizat noi direcții de dezvoltare. La moment, organizația este în creștere, inclusiv din perspectiva extinderii echipei. În acest context, organizația angajează Consultant/ă Resurse Umane.

Citește în întregime
  • Data publicării: 5.11.2021

Angajăm coordonator pentru proiectul „Consolidarea capacităților la nivel local a sistemului de protecție civilă”

Poți fi chiar tu coordonator al proiectului „Consolidarea capacităților la nivel local a sistemului de protecție civilă”, pentru a asigura realizarea cu succes a activităților stabilite în cadrul Programului de susținere și dezvoltare a sistemului de protecție civilă.

Citește în întregime
  • Data publicării: 27.10.2021

Solidarity Fund PL în Moldova angajează: Specialist junior – coordonator de proiecte

Din 2012, în baza Memorandumului de Înțelegere, semnat între Republica Polonă și Republica Moldova, Solidarity Fund PL în Moldova ajută la consolidarea comunităților locale prin oportunitățile, pe care le creăm împreună cu partenerii locali și internaționali. Pentru o bună desfășurare în continuare a activităților propuse, angajăm un Specialist/ă junior – coordonator/e de proiecte.

Citește în întregime
  • Data publicării: 19.10.2021

Solidarity Fund PL în Moldova angajează IT Business Analyst

Moldovan LEADER IT Soft va servi la operaționalizarea implementării Programului Național LEADER care e în proces de pregătire de către Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA) în contextul instituționalizării abordării LEADER în RM. Elaborare soft-ului va fi sprijinită în cadrul proiectului EU4Moldova: Dezvoltarea comunităților locale (LEADER), implementat de Solidarity Fund PL în Moldova, finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat de Polish aid.

Citește în întregime
  • Data publicării: 13.10.2021

Solidarity Fund PL în Moldova angajează Consultant/ă pentru elaborarea unui Manual operațional

Solidarity Fund PL în Moldova angajează Consultant/ă pentru elaborarea unui Manual operațional cadru pentru Unitățile de Implementare a Proiectelor constituite conform prevederilor HG nr. 916/202 cu privire la aprobarea Programului național de dezvoltare a orașelor poli de creștere în RM pentru anii 2021-2027.

Citește în întregime
  • Data publicării:

Solidarity Fund PL în Moldova angajează Specialist Financiar

Alătură-te echipei Solidarity Fund PL în Moldova în calitate de Specialist Financiar, pentru a asigura gestiunea financiară a proiectelor implementate de Solidarity Fund PL în Moldova, inclusiv monitorizarea granturilor de către beneficiari sub aspect financiar.

Citește în întregime
  • Data publicării: 11.10.2021

Solidarity Fund PL în Moldova angajează Specialist/ă în domeniul Dezvoltării economice locale

Te așteptăm în echipa noastră, pentru ca împreună cu partenerii locali și internaționali să ajutăm la consolidarea comunităților locale prin oportunitățile, pe care le creăm împreună. Aplică acum pentru funcționare a Unității de Dezvoltare Economică Locală a Solidarity Fund PL în Moldova.

Citește în întregime
  • Data publicării: 23.09.2021

Echipa noastră angajează specialist(ă) junior în domeniul dezvoltării urbane

Solidarity Fund PL în Moldova susține partenerii la nivel național, regional și local în implementarea politicilor și programelor naționale de dezvoltare urbană. Pentru o bună organizare a activităților, Solidarity Fund PL în Moldova angajează specialist(ă) în domeniul dezvoltării urbane.

Citește în întregime
  • Data publicării: 16.09.2021

Solidarity Fund PL în Moldova angajează Specialist junior – coordonator de proiecte

Echipa Solidarity Fund PL în Moldova este în continuă creștere și de această dată suntem în căutarea unui Specialist junior - coordonator de proiecte.

Citește în întregime
  • Data publicării: 14.09.2021